Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Vieirinha: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, ΠΑΟΚ είμαστε και θα το αποδείξουμε”


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στον Sport103 fm για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ...

Για τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα: “Είναι μια δύσκολη περίοδος και μας έχει προβληματίσει όλους, δεν περιμέναμε κι εμείς αυτά τα αποτελέσματα. Ίσως δώσαμε τον εαυτό μας περισσότερο κόντρα σε Άγιαξ και Φενέρ και δεν διαχειριστήκαμε σωστά το θέμα του κινήτρου. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας στα τελευταία ματς και οφείλουμε να δουλέψουμε και να επανέλθουμε. Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό θέμα κόπωσης. Έχει δίκιο που ανησυχεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αλλά τα αποτελέσματα είναι συγκυριακά. Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και δεν επαναπαυόμαστε.
Προσπαθήσαμε πολύ και στο ματς της Τρίπολης, αλλά το ποδόσφαιρο είναι και θέμα ημέρας και δυστυχώς αρκετοί δεν ήμασταν στη μέρα μας. Παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε και αυτή είναι άλλωστε η επιθυμία μας.
Από 'δω και πέρα θα συνεχίσουμε με νικηφόρα αποτελέσματα, γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει τον κόσμο, με επιτυχίες και γιατί έτσι είναι η ομάδα. Η ομάδα κερδίζει και θα συνεχίσει να το κάνει. Το πρόσφατο παρελθόν είναι ο οδηγός μας και για το μέλλον”.

Για την απόδοσή του: “Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχω κάνει, θα ήθελα να δημιουργήσω περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, αλλά κάθε φορά που φεύγω από το γήπεδο, είτε από προπόνηση είτε από αγώνα, ξέρω ότι έχω δώσει το 100% των δυνατοτήτων μου. Δεν κατάλαβα τι έγινε με Αστέρα και Ολυμπιακό Βόλου. Στο δεύτερο ημίχρονο, στα τελευταία ματς, πέφτει πάνω μας το βάρος λόγω της πίεσης να κερδίσουμε το παιχνίδι και πολλές φορές γίνονται πολλές ατομικές προσπάθειες σε βάρος της αγωνιστικής ενότητας της ομάδας”.

Για τις σχέσεις στα αποδυτήρια: Είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια. Έχουμε πολύ καλό κλίμα και υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στους παίκτες, αλλά και το προπονητικό τιμ”.

Για το αν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα: “Τα προβλήματα δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογίες για μας ή για τον κόσμο. Τόσον καιρό καταφέρνουμε και αγωνιζόμαστε για τους εαυτούς μας, την ομάδα και τους φιλάθλους μας. Έχουμε εμπιστοσύνη στα λόγια του προέδρου και άλλωστε η διοίκηση γενικότερα επιβεβαιώνεται σε ό,τι μας λέει”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Καταλαβαίνω κι εγώ και οι συμπαίκτες μου τις ανάγκες και την επιθυμία του κόσμου της ομάδας για ένα πρωτάθλημα, και μάλιστα όταν έχουμε φτάσει τόσο κοντά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά είναι πολύ νωρίς για να υποσχεθούμε κάτι τέτοιο. Εμείς θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Άλλωστε κι εμείς θέλουμε να πανηγυρίσουμε έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ”.

Πηγή: www.sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου