Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Στίβος ΠΑΟΚ: Χρυσό η Πετσούδη, ασημένιο η Χατζηνάκου, χάλκινο ο Καλλίας στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου

To χρυσό μετάλλιο στα 60 μέτρα με εμπόδια κατέκτησε η πρωταθλήτρια του ΠΑΟΚ, Ολυμπία Πετσούδη, στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας του πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Παιανίας. Το ασημένιο μετάλλιο στο ύψος κατέκτησε η Πέρσα Χατζηνάκου, ενώ την 3η θέση στα 3.000 μέτρα κατέλαβε ο Χρήστος Καλλίας, δίνοντας και οι τρεις πολλούς βαθμούς στον Δικέφαλο.
H Πετσούδη έκανε μία εξαιρετική κούρσα και έκοψε το νήμα μετά από 8.41 δευτερόλεπτα. Αυτή η επίδοση δεν της δίνει το όριο πρόκρισης για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Παρισιού, αλλά δεν μειώνει σε τίποτα την επιτυχία της και το γεγονός ότι επανήλθε στην κορυφή μετά από διαδοχικές δύσκολες χρονιές εξαιτίας των τραυματισμών που την ταλαιπώρησαν.
Στο άλμα εις ύψος των γυναικών η Πέρσα Χατζηνάκου έκανε ατομικό ρεκόρ με 1,86μ., αλλά έμεινε πίσω από την Τόνια Στεργίου που πέρασε τα 1,90μ. και πήρε την πρωτιά.
Ο δρομέας του Δικεφάλου, Χρήστος Καλλίας, κατέκτησε την 3η θέση στον τελικό των 3.000 μέτρων και μάλιστα αυτό ήταν το πρώτο του μετάλλιο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου