Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | H διπλή μάχη των "Δικεφάλων" Βορρά και Νότου σε "Παλατάκι" και Τούμπα

Σήμερα, τα έφερε έτσι η τύχη και ο "Δικέφαλος του Βορρά" αντιμετωπίζει και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ τον "Δικέφαλο του Νότου", με στόχο δύο νίκες και στα δύο αθλήματα. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήδη ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών και στα δύο γήπεδα της ομάδας, πρώτα στο "Παλατάκι" στις 4 μ.μ. (4η αγωνιστική - 15 ευρώ το εισιτήριο) και στη συνέχεια στην Τούμπα στις 7.30 μ.μ. (10η αγωνιστική), και να ωθήσουν τους παίκτες μας σε νίκες που θα ανεβάσουν τον "Δικέφαλο του Βορρά" ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Μπάσκετ: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, είπε για το παιχνίδι: "Η ΑΕΚ είναι μία δυνατή ομάδα, που βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής με τις προσθήκες των Γκράντι και Ντικούδη, που μπορεί να μην έκαναν προετοιμασία, αλλά είναι παίκτες έμπειροι και την ενισχύουν σε σημαντικό βαθμό. Είναι ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα και γι' αυτό χρειάζεται προσοχή. Πρέπει να ανταποκριθούμε σ' αυτή την άμυνα και φυσικά να διατηρήσουμε αλώβητη την έδρα μας. Θέλουμε και σ' αυτό το παιχνίδι να έχουμε τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου μας, που πάντα μας δίνει ώθηση στο παιχνίδι".
Η 12άδα του ΠΑΟΚ: Γκρέι, Μακ Γκραθ, Αποστολίδης, Γιαννακίδης, Δέδας, Μάρσαλ, Καλαμπάκας, Αράπης, Ντόζιερ, Γκετσέφσκι, Καλλές, Λάζαρος Παπαδόπουλος. 

Ποδόσφαιρο: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΚ, με αρκετά προβλήματα τραυματισμών να ταλαιπωρούν την ομάδα, με αυτό του Κοντρέρας να είναι το πιο πρόσφατο και σημαντικότερο όλων.
Ο Μάκης Χάβος έχει καταλήξει στην ενδεκάδα και αναμένεται να ξεκινήσει με τους:
Κρέσιτς, Σακελλαρίου, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Μαλεζά, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκη, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Σαλπιγγίδη.
Τη 18άδα συμπληρώνουν οι: Χαλκιάς, Γεωργίου, Ζουέλα, Μπαλάφας, Κριστιάνο, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς.
Από την ΑΕΚ θα απουσιάσουν οι Σκόκο, Ντιόπ και Γιάχιτς. Η 18άδα της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Σάχα, Καράμπελας, Λαγός, Αργυρίου, Πατσατζόγλου, Δέλλας, Νασούτι, Μανωλάς, Γκέντσογλου, Μάκος, Καφές, Γκερέιρο, Έντερ, Μπερνς, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος, Τζιμπούρ, Μπλάνκο.
Διαιτητής: Τάσος Κάκος (Κέρκυρας), με βοηθούς τους Χρ. Ακρίβο (Αθηνών) και Δ. Γούκο (Ηπείρου), 4ος ο Στ. Μάνταλος (Αθηνών) και παρατηρητής ο Γ. Μπίκας (Χαλκιδικής). 
Η προϊστορία στην Τούμπα στην Α' Εθνική (1959 και μετά):
Πρωτάθλημα: 51 αγώνες | Play-offs: 2 αγώνες
ΠΑΟΚ: 20 νίκες - Ισοπαλίες: 22 ισοπαλίες - ΑΕΚ: 11 νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου